Finns det något test konto (demo konto) där jag kan testa Hosted Exchange 2007?

Ja det finns ett test konto. För att testa Hosted Exchange 2007 kan ni använda er utav följande konto uppgifter.

Användarnamn epostadress@exchangedemo.net

Lösenord Exchange07 (OBS stort E)

Ni når OWA Outlook Web Access via följande adress

http://mail.gns.se

Installations anvisningar för Microsoft Outlook 2007 (automatisk installation) finner ni på följande adress

http://support.gns.se/KB/a77/hur-installerar-jag-mitt-hosted-exchange-2007-konto.aspx

Installations anvisningar för Microsoft Outlook 2003/2007 (manuell installation) finner ni på följande adress

http://support.gns.se/KB/a78/hur-installerar-jag-mitt-hosted-exchange-2007-konto.aspx

Installations anvisningar för Microsoft Windows mobile 5 finner ni på följande adress

http://support.gns.se/KB/a75/hur-du-installerar-ditt-hosted-exchange-2007-konto.aspx