Min Outlook mappar visas på fel språk, hur ändra jag det?

För att ändra språket på Outlook mapparna loggar ni in på webmailen https://ex2.gns.se/owa och klickar på "Alternatiiv" längst upp till höger. Klicka därefter på "Nationela inställningar" till vänster.
Välj sedan vilket språk som det ska vara på Outlook mapparna i rutan efter texten "Välj ett språk".
Klicka sedan på den blåa texten "Byt namn på standardmapparna så att deras namn matchar det angivna språket"

remote wipe hosted exchange