Online Backup klient

Ladda ner den senaste versionen från http://gns.isvgate.com/obs/download/acb-win.exe

När filen laddats ner kör ni installationsprogrammet och väljer vilket språk ni vill ha.

Online Backup client

När installationen är klar markerar ni ”Starta” och sedan ”slutför”

Onlinea Backup installation

Vi rekommenderar att ni väljer en krypterad koppling mellan er och backup servern. Ni gör det genom att välja https i rullgardinen och skriva in
gns.isvgate.com
i adressrutan. Klicka sedan på ”Next”

Confiugre online backup

Klicka på texten ”Already a user” längst ner till vänster.

Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Fyll i med de inloggningsuppgifter som ni fått utav oss och välj i fall lösenordet skall sparas och klicka på ”OK”

Backup as a Service (BaaS)

Ni kan välja att ta backup på fördefinierade data källor genom att markera dem eller välja att specificera andra genom att klicka på ”Advanced” .  Klicka på ”Next” när ni är klara

Välj hur ofta vi vill ta backup samt vilka tider. Klicka på ”Next”

Välj krypteringstyp och sedan ”OK”

Online Backup Server