Jag får felmeddelande 0X80004005 i Synkroniseringsloggen

Om ni får felmeddelande 0X80004005 laddar ni ner ett program genom att klicka på nedan länk.
http://www.gns.se/downloads/autodiscover_2010/install.msi

När ni laddat ner programmet starta ni installationen och anger ert domännamn utan www.
Om ert domännamn tex är www.google.se ska ni bara skriva goggle.se och klicka på nästa för att slutföra installationen.

Ni ni sedan startar Outlook kommer ni få en frågan
"Vill du tillåta att den här webbplatsen konfigurerar serverinställningar för (er e-post adress)?
https://ex.isvgate.com/autodiscover/autodiscover.xml "

Klicka i "fråga mig inte om den här webbplatsen igen" och sedan tillåt.