Online backup installation

Börja med att ladda ner mjukvara
För arbetsstationer och bärbara datorer http://gns.isvgate.com/obs/download/acb-win.exe

Efter att ni har laddat ner applikationen påbörjar ni installationen genom att dubbell klicka på filen och välja "ok"

Därefter trycker ni på "nästa"

Därefter trycker ni på "nästa"

Därefter trycker ni på "nästa"

Därefter väljer ni vilka som ska få köra programmet och trycker "nästa"

Tryck sedan på "slutför"

Markera HTTPS i rullgardinen och ange gns.isvgate.com som server coh klick på "nästa"

Klicka på "Already a user?"

Ange användarnamnet och lösenordet som ni fått och klicka på "OK"

Klicka på "Next"

Acceptera standard mapparna som ska säkerhetskopieras eller klicka på "advanced" för att välja egna mappar och klicka sedan på "Next"

Aceptera standard tider som säkerhetskopiering ska ske eller ändra dom genom att klicka på "properties" och sedan "Next"

Välj standard kryptering eller ändra det genom att välja "Custom" och klicka sedan på "OK".
OBS! om ni tappar bort lösenordet går det inte att återställa filerna utan lösenordet som användes när ni säkerhetskopierade.
Vi kan inte se vilket lösenord ni haft och det är till för att ingen annan än ni ska kunna återställa er data.