Finns det något test konto där jag kan testa Microsoft Exchange server

Ja det finns ett test konto. För att testa Microsoft Exchange server kan ni använda er utav följande konto uppgifter.

Användarnamn demo@exchangedemo.com
Lösenord Exchange06 (OBS stort E)

Ni når OWA Outlook Web Access via följande adress
https://exchange.gortex.se/exchange/

Installations anvisningar för Microsoft Outlook 2003 finner ni på följande adress
http://support.gns.se/KB/a55/hur-konfigurerar-jag-microsoft-outlook-fr-anslutning.aspx

Installations anvisningar för Microsoft Windows mobile 5 finner ni på följande adress
http://support.gns.se/KB/a57/hur-stller-jag-in-min-mobiltelefonpda-fr-synkronisering.aspx