Mottagarna får bilagan winmail.dat

När jag skickar ett e-post meddelande får mottagaren meddelandet med en bilaga ”winmail.dat”

Detta beror på att ni skickar e-post meddelanden i RTF-format, som mottagarens e-post program inte stödjer.

Ändra så att Outlook skickar e-post meddelanden i HTML format

Klicka på Alternativ på Verktyg-menyn och klicka sedan på E-postformat.

Klicka på HTML eller Oformaterad text i listan Skriv meddelanden i formatet under Meddelandeformat.

Klicka på OK.