Hur skapar jag en MS SQL 2005 databas?

För att skapa en MS SQL 2005 databs loggar ni först in på kontrollpanelen   http://control.gns.se/ och väljer webbhotellspaket. Markera menyn ”Databases” och välj ”SQL Server 2005”. Klicka på ”Create Databas”. Välj ett namn för databasen och klicka på ”save”. Klicka sedan på ”create user”.
Välj användarnamn samt ett lösenord för användaren. Välj ”Default database” i rullgardinen samt markera databas i ”Database” och klicka på ”save”

Add MS SQL 2005 database