Hur ansluter jag mig till min Microsoft SQL server 2005 databas?

För att ansluta er till eran Microsoft SQL server 2005 databas kan ni använda er utav den Microsofts kostnadsfria mjukvara ” Microsoft SQL Server Management Studio Express”. För att använda er utav Microsoft SQL Server Management Studio Express krävs det att ni har följande mjukvara installerad på eran lokala dator:
Windows Installer 3.0 som kan ladas ner här.
ASP.NET 2.0 som kan ladas ner här.
MS XML 6 som kan ladas ner här
Microsoft SQL Server Management Studio Express som kan ladas ner här.
(om ni använder er utav Microsoft Windows XP SP2 eller Windows Server 2003 SP1 finns redan Windows Installer 3.0 installerat.).
Efter att ni har installerat Microsoft SQL Server Management Studio Express startar ni programmet genom att gå till

Start Menyn > Alla Program > Microsoft SQL server 2005 > SQL Server Managemtn Studio Express CTP
Ni möts då utav följande inloggnings ruta

Microsoft_SQL_server_2005_anslutning

I rutorna anger ni de uppgifter som ni fick i erat välkoms mail. Om ni vill att vi skickar dessa till er igen kontakta oss på support@gns.se