Kan jag ansluta mig till min Microsoft SQL server 2005 databas med Microsoft SQL 2000 Enterprise Manager?

Det går inte att ansluta sig till en Microsoft SQL server 2005 med hjälp utav Microsoft SQL 2000. Om ni försöker att ansluta er till eran Microsoft SQL server 2005 databas kommer ni att få följande felmeddelande "SQL-DMO You must use SQL 2005 management tools to connect to this server"

SQL-DMO You must use SQL 2005 management tools to connect to this server

För att ansluta er till er Microsoft SQL server 2005 databas kan ni använda er utav Microsoft SQL Server Management Studio Express. Ni finner en komplett guide samt nerladdning utav mjukvaran på följande sida